ABOUT

Van hobby tot 24/7 job waar je elke dag steeds meer in groeit als bedrijf en ook nog eens mensen je werk fantastisch vinden en hier graag in rond lopen! Dit is natuurlijk al een droom die uitkomt en die ik nooit had durven dromen..

Vroeger had ik al een enorme passie voor fashion en in de loop van de jaren een eigen stijl gaan ontwikkelen wat ik ben gaan uitwerken in mijn kledinglijn. Vaak zag ik iedereen in hetzelfde lopen maar hoe vet is het om origineel te blijven en ook je eigen stijl te gaan ontdekken. Daarom is deze stijl misschien lang niet voor iedereen weggelegd, vandaar de vele verschillende designs om hopelijk iedereen blij te maken met een tof item uit de webshop!  Van trendy tot een stoer uitgesproken item, waar je misschien net iets meer uit je comfortzone mee durft te komen.

Wat begon met een design op een shirt waar ik bijna al mijn vrienden,familie en later zelfs onbekenden happy mee zag rond lopen is verder gegroeid tot een collectie met zoveel meer! Ook stop ik niet mijn eigen fantasie en inspiratie in de items, maar kijk ik ook waar mijn volgers van houden. Streetwear is lang nog niet zo trending in NL, dus ik hoop hier veel mensen mee te kunnen inspireren en bereiken. Heb jij net zo'n grote liefde voor fashion zoals ik?

Neem dan zeker eens een kijkje in de webshop en wie weet scoor jij je favoriete item!

Selena Z.

 www.snz-fashion.com